- Förberedelsetid
- 30 mins
- Tillagningstid
- 45 mins
- Svårighetsgrad
- Enkelt
- Antal personer
- 6 people
- Typ av måltid
- Middag
- Publicerat av
- Publicerat
- augusti 28, 2017
- 3 deciliter
- Glutenfritt mjöl
- 150 gram
- Mjölkfritt smör eller olja
- 3 matsked
- Vatten
- 400 gram
- Sojafärs
- 1 st
- Gul lök
- 2 st
- Vitlök
- 2 deciliter
- Soja- eller havregrädde
- 1 tesked
- Torkad rosmarin
- 1 tesked
- Salt
- 1 deciliter
- Ost, vegansk
- 1/2 deciliter
- Oliver

En god och enkel paj 🙂
- Pajdeg: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt till en pajdeg, låt den vila i kyl 30 minuter
- Pajdeg: Tryck ut pajdegen i en smord form, pricka den med en gaffel och förgrädda i ca 8 minuter
- Fyllning: Stek sojafärs och lök tillsammans.
- Fyllning: Tillsätt grädden och låt den koka in
- Fyllning: Rör ner soltorkade tomater, rosmarin och salt
- Häll pajfyllning i skal och strö över vegansk ost. Sprid ut oliver och tomater över osten
- Grädda i cirka 25 min
Ingen kommentar ännu, blir den första!